30 dagen groene smoothies

Elke dag 1 groene smoothie doet je huid glanzen, geeft je bakken vol energie en is ideaal om vet te verliezen!

www.legallyraw.be

Mijn naam is Katinka en ik eet elke dag een groene smoothie. En ik vertel je graag waarom.

Elke dag een groene smoothie

Dankzij het integreren van een groene smoothie elke dag is mijn lichaam helemaal opnieuw in vorm gekomen. Een zaaalig gevoel. Ik was al meerdere jaren bezig met gezonde voeding en toen ik zelf dikker werd, kon ik dit niet begrijpen. Ik at toch gezond? Nu, na verschillende studies maar ook honderden uren lezen, leerde ik dat verzuring de oorzaak was.

Verzuring?

Wat is dat nu weer. Verzuring is eigenlijk een ander woord voor opeenhoping van afvalstoffen. Afvalstoffen die je inneemt via voeding, maar ook via je lichaamsverzorging, je omgeving, stress en negatieve emoties, enz. Verzuring zet zich vast in je lichaam en één van de meest bekende symptomen is cellulitis.

Weg met die cellulitis – weg met die vetophopingen

Wat ik merkte is dat hoe langer ik groene smoothies eet, hoe meer en meer nog de vetbobbeltjes verdwijnen en de vast”gekoekte” cellulitis ook. Wist je dat verzuring de oorzaak kan zijn van o.a.

  snellere veroudering

  blijvend overgewicht

  onbalans in het hormonenstelsel

  slecht humeur

  kaalheid

  cellulitis

  vermoeidheid

Weg met die zoete trek

Enne … dit vond ik ook geweldig : mijn zoete trek is helemaal onder controle dankzij de groene smoothies!

Een groene smoothie is deel van mijn leven geworden.

Dit zijn de redenen waarom ik het snel gewend werd om dagelijks een groene smoothie te drinken :

  het is waanzinnig lekker

   het geeft je een schoon gevoel

   het is snel klaar

   het is gemakkelijk gemaakt

   het is gemakkelijk voor onderweg

Wil jij ontdekken wat een groene smoothie voor jou kan betekenen?

Ik creëerde voor jou speciaal een 30 groene smoothie uitdaging, waarbij je 30 dagen lang elke dag 1 groene smoothie zal drinken. Dit is niet zomaar een e-book!

Wat je allemaal zal ontdekken in dit multimedia e-book :

  waarom een groene smoothie elke dag belangrijk is

  een basisplan voor het maken van groene smoothies

  speciale tips voor beginners

  ontgiftingssymptomen en hoe hiermee omgaan

  veelgestelde vragen

  wat je allemaal nog meer kan met een groene smoothie

  meer dan 15 videos

  meer dan 30 recepten incl boodschappenlijstjes

  persoonlijke en laagdrempelige coaching via de facebookpagina

Voor wie is dit multimedia e-book?

Beginnende groene smoothie avonturiers

Die Hard Green Smoothie Queens (of Kings)

Voor actievelingen maar ook voor wie altijd maar achter de computer zit

 3 minuten per dag

geven je een geweldige dosis fruit en groenten en 3 dubbele energie

Al 810 vrouwen gingen je voor in de 30 dagen groene smoothie uitdaging en dit is wat zij vertellen

Zonder Katinka en haar groene smoothies zou ik nog steeds niet gestart zijn. Dankzij de recepten ging het ZO makkelijk, geen zoekwerk, enkel winkelen, blenden en genieten. Met als resultaat de rest van de dag een goed gevoel van ‘yes, ‘k heb mijn groentjes binnen :-)’ Ik word er lekker energiek van, bedankt, Katinka!!!

Ik voel me veel fitter en na het sporten hersteld mijn lichaam veel sneller. Voorheen had ik veel meer spierpijn en veel minder uithoudingsvermogen. Ik heb het hardlopen weer opgepakt en dat gaat veel beter dan een jaar geleden toen ik dat ook al eens probeerde. Ik heb nu ook veel meer motivatie om door te gaan en niet zo snel op te geven. Dat komt ook omdat ik veel beter in mijn vel zit.

Yes! Ik ben 5 kilo lichter na 30 dagen.

Wat heerlijk! ‘s Morgens bij het wakker worden verheug ik me op mijn verse groene smoothie, mijn darmen zijn helemaal blij en ik barst van de energie!

Dankzij de groene smoothies voel ik me beter in m’n vel. Ik heb ook meer energie. De uitdaging is niet moeilijk. Je gooit alles in de blender en binnen een paar minuutjes is alles klaar. Je vind de meeste ingrediënten gewoon in de supermarkt, dus je hoeft ook niet op zoek te gaan naar speciale winkels. Deze uitdaging is makkelijk vol te houden. Na 30 dagen ga ik gewoon verder doen. Ik denk dat ik mijn groene smoothies zou missen! En het is nog lekker ook! Trots op mezelf dat ik iets goed doe voor mijn lichaam.

Het leuke van de groene smoothies vind ik de verrassing de smoothie als pudding eten. Ik had het nog niet eerder gedaan.

Doe jij ook mee?

P.S. : Je staat er niet alleen voor. Bij aankoop van dit boek kan je al je persoonlijke groene smoothie vragen stellen op een speciale facebookpagina.

3 gedachten over “30 dagen groene smoothies

  1. Pingback: Vrouwen Verdienen Meer | 30 dagen Groene Smoothies

  2. Pingback: Actie Slank en Gezond

  3. Pingback: Groente en fruit in de groene smoothie

Geef een reactie

Or

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *