Contact

Ik vind het altijd leuk om van mijn lezers te horen, dus heel erg bedankt alvast voor jullie berichten! En je hoeft niet altijd een vraag te hebben, ik vind het ook leuk en interessant om jou verhaal te horen. Maar ook suggesties, ideeën en tips zijn welkom!

Helaas heb ik niet altijd de tijd om te reageren, hoewel ik wel elke e-mail lees. Als je een vraag hebt over voeding of gezondheid, kun je die ook op mijn Facebook pagina stellen. Op die manier zul je sneller een antwoord krijgen en help je er een ander wellicht ook mee!

Wie is Legally Raw?  Mijn naam is Katinka Michiels en ik ben eigenaar en bezieler van het blog Legally Raw.  Legally Raw is een idee van Slank en Gezond BVBA – Ondernemingsnummer + BTW nummer : BE 0865 292 161

 Is er een probleem met Legally Raw?
Meld het mij zo snel mogelijk en probeer zo specifiek mogelijk te zijn. Ik zal dan proberen om het probleem z.s.m. op te lossen. Bedankt!

Geïnteresseerd in een lezing van Legally Raw?
Meer willen weten en kunnen vragen over gezonde voeding, je goed voelen en zelf de verantwoordelijkheid voor je gezondheid in handen nemen? Nodig mij dan uit voor een lezing op lokatie. Ik ben een motiverende spreker die werkelijk met passie en enthousiasme voor gezondheid over allerlei onderwerpen kan spreken.
Een lezing duurt ongeveer 2,5 uur (incl. pauze).  Kosten zijn afhankelijk van de lokatie en de hoeveelheid deelnemers. Reiskosten worden doorberekend.

Geïnteresseerd in adverteren op Legally Raw?
Geen probleem. Neem contact met mij op via onderstaand contactformulier en ik zal zo snel mogelijk terugkoppelen.

Zorg er a.u.b. voor dat je e-mailadres correct is zodat mijn antwoord goed aankomt.

[gravityform id=”1″ name=”Contact” title=”false” description=”false” ajax=”true”]

De webshop houdt zich aan alle wettelijke bepalingen koop en verkoop

KM Consultancy – 8420 Wenduine – BE0865292161

Ben jij zelf een coach, trainer of therapeut en wil je meer klanten en omzet via het internet, neem dan een kijkje op www.power2bloom.be

3 gedachten over “Contact

 1. Ester

  Hallo Katinka,

  ik zou graag een keer per telefoon met iemand praten die de leverreiniging heeft gedaan, zou dat met jou kunnen, of ken je iemand met wie dat kan?

  groetjes van Ester (NL)

  Reageren
 2. Perry

  Hallo Katinka,

  Weet je wat ik nou zo fijn zou vinden, als er gewoon een boekje zou zijn van voedingsgewoontes en de recepten.
  Lekker aan tafel bekijken met een lekker drankje erbij.
  De dadal balletjes heb ik op voorraad in de diepvries, hmmmm heerlijk. kan ze pakken als ik er zin in heb. Of in een emo-bui 🙂

  vriendelijk groet,
  Perry

  Reageren

Geef een reactie

Or

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *