Detox

We eten gifstoffen, smeren gifstoffen en omgeven ons met gifstoffen.

Gifstoffen kunnen de oorzaak zijn van jouw “altijd maar moe zijn”, van jouw “ik kan niet afslanken”!

Detox je lichaam met een uniek programma :

Herken je dit?

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand.

Ik voel me helemaal niet de mooiste van het land.

Ik voel me zwaar en heb een vermoeide blik.

Hoe word ik toch terug die stralende, slanke ik?

Je weet zelf dat je toe bent aan een nieuwe, gezondere levensstijl, maar je weet niet hoe je moet starten? Dan ga ik je helpen om je lichaam te reinigen, en je energie een boost te geven.

En dit in slechts 10 dagen!

 • Je ziet er jonger uit
 • Je voelt je energieker
 • Je voelt je licht en luchtig omdat het afslanken op gang komt
 • Je bent gemotiveerder om gezonder te gaan leven

 

 

Dit herken je misschien ook!

Als je ooit het huis hebt willen schoonmaken met een bende kinderen rond je, dan weet je nu hoe je lichaam zich voelt wanneer jij regelmatig gifstoffen opneemt.

Als je meer gifstoffen opneemt dan je lichaam kan elimineren, dan zal je hele lichaam hiervan afzien.

Gifstoffen zijn onvermijdelijk, maar als we ons lichaam de best mogelijke, meest pure voeding geven, dan heeft de lever meer tijd en energie om zijn werk te doen,namelijk vetten verbranden en gifstoffen elimineren. Zo kan je eindelijk weer Slank & Gezond door het leven gaan. Zo komt je hele lichaam en gewicht weer in balans.

Wat kan het Detox voor Vrouwen programma voor jou doen?

 

Meer dan 80% van wat je eet zorgt ervoor dat je moe en futloos bent en maakt het zo goed als onmogelijk om af te slanken

Ik maakte een stap voor stap detox coaching plan dat je energie een boost zal geven, de vetten in je lichaam zal aanpakken en je er jonger doet uit zien. En dat in slechts 10 dagen!

 

Ik begeleid je doorheen het hele programma terwijl jij geniet van de privacy in je eigen huis.

Je gaat in dit programma ontdekken :

 • Hoe toxisch je bent
 • Waarom een detoxkuur zo goed voor iedereen is
 • Welke voedingswaren het belangrijkste voor je zijn en waarom
 • Alles wat nodig is om je lichaam te zuiveren van huidige afvalstoffen
 • Alles wat nodig is om in de toekomst minder gifstoffen op te nemen
 • Wat de beste manieren zijn om oude gifstoffen echt los te maken
 • Hoe je het maximale uit een detoxkuur kan halen
 • Wat de invloed is van emotionele gifstoffen
 • Strategieën ontdekken om je emoties te beheren en patronen te herkennen zodat je op een vredige manier met eten kan omgaan
 • Een stap voor stap speels, praktisch en krachtig plan inclusief voedingsplan, versnellers, verwenners, recepten, actieboek, en nog veel meer.

Veelgestelde vragen

 • Eten we alleen groene smoothies? Neen. Alhoewel je ook kan detoxen met enkel groene smoothies, omvat dit programma ook detox maaltijden, zodat jij je detoxprogramma kan aanpakken zoals jij het wil. Het meest belangrijke is om zoveel mogelijk groenten binnen te krijgen en de inname van vet te verminderen.
 • Heb ik speciaal keukengerief nodig? Best is als je een BLENDER hebt. Een gewone mixer werkt ook. Maar eens je van groene smoothies begint te houden, is de blender een makkelijkere en snellere oplossing.
 • Hoe krijg ik alle materialen? Alle materialen worden je online en via mail toegestuurd. Op die manier kan je het programma volgen eender waar je bent. Je kan alle materialen op je computer opslaan en herlezen en beluisteren. Heb je ondersteuning of onmiddellijke motivatie nodig, dan heb je alles bij de hand.
 • Een andere vraag? Mail naar Katinkamichiels@telenet.be. Je krijgt altijd antwoord.

 

Wat is dit je waard?

Mijn naam is Katinka en ik ben de auteur van dit e-programma. Laat ik je even vertellen dat detoxen mijn allereerste en beste stap ooit was naar een slank en gezond figuur. Ik was totaal verzuurd en mijn hele lichaam blokkeerde. Ik weet dus wat dit programma doet en absoluut wat het waard is.

Ik ga niet teveel tijd spenderen om je te overtuigen van de waarde van dit programma. Het omvat het beste uit mijn eigen jarenlange ervaring met detoxen.

Ik heb zelf ontzettend veel geld uitgegeven aan allerlei methoden. Ik heb dit moeten doen met vallen en opstaan en dus vaak ook geld verkwist.

Het resultaat is iets wat werkt. En als het werkt, is het onbetaalbaar.

 

DIT IS NIET GEWOON EEN RECEPTENBOEK. DIT IS EEN COMPLEET PROGRAMMA.

Waarop wacht je op om te starten?

Ben je klaar om :

 • Je jonger, levendiger en lichter te voelen
 • Een slanker figuur terug binnen bereik te zien
 • Een energieboost te krijgen

Dan moet je niet wachten!

Bekijk hier de videotoer

Het “Detox voor vrouwen” programma is volledig en makkelijk te downloaden.

Volledige detoxgids met o.a. :

Waarom ontgiften? Quiz: hoe toxisch ben jij? Voedingsplan, Versnellers, Verwenners, En nog veel meer …. TWV € 27

Een gids met meer dan 50 recepten met o.a. kruidenthees, smoothies, muesli, gezonde proteïnerepen, notenmelk, soepen, salades, dressings, diners rauw en niet-rauw, feestlimonades en desserten. TWV € 17

Het Actieboek is een reisverslag van je detoxavontuur. Op het einde van dit programma heb je een eigen persoonlijke gezonde levensstijl uitgestippeld. TWV € 15

Het Day-by-Day boek geeft je 3x menuplan, ook voor drukbezette vrouwen TWV € 10

 1. Video 1 : Welkom bij het “DETOX VOOR VROUWEN” programma. Leer alles wat je nodig hebt om de voorbereiding vlotjes door te komen. Je zet je doelen in het Dagboek naar Succes.
 2. Video 2 : 10 tips om een succesvolle detox te garanderen. Wat zijn de meest belangrijke gewoonten tijdens dit programma. Welke voedingswaren zijn het belangrijkste en waarom. Begrijp hoe gifstoffen ontstaan en hoe je ze kan elimineren.
 3. Video 3 : Je maakt gifstoffen los. Wat zijn de beste manieren om deze oude gifstoffen te elimineren en het maximale uit je detox te halen.
 4. Video 4 : Begrijp de invloed van emotionele stress en wat je moet doen wanneer detox je emotionele gifstoffen bovenhaalt. Voor velen is het leven een eeuwig durende rollercoaster met zoete trek, overeten, stress, schuldgevoel en gifstoffen! Ontdek strategieën om je emoties te beheren, je patronen te herkennen zodat je op een vredige manier met eten kan omgaan. In dit seminar gaan we de barrière doorbreken en leren om weer voor onszelf te zorgen. Zoals een bekend merk zegt : want je bent het waard.
 5. Video 5 : Hoe ga je na de detox verder? Het is 1 ding om te detoxen, maar het is heel wat anders om gezonde gewoontes te behouden in een wereld vol van ongezonde verleidingen. Vermijd de fout om te detoxen en nadien weer jezelf te goed te doen aan een boel frietjes en mayonnaise. TWV 5 x € 20

Daar boven op krijg je dagelijkse email ondersteuning en toegang tot de besloten facebook groep waar ook dagelijkse begeleiding aanwezig is. TWV € 125

EXTRA BONUS : de Legally Raw Motivatiegids, want ik geloof in je, sterker dan je zelf doet! TWV € 10

Ja Katinka, ik ben er klaar voor om me jonger, lichter en vitaler te voelen met het “DETOX VOOR VROUWEN” compleet systeem.

PS1: Er bestaan veel detoxprogramma’s en enkelen (of meerderen) heb ik zelf ook geprobeerd. Dit is geen gewoon programma. Het is bedoeld om er voor te zorgen dat je nadien ook verder kan met een gezonde en zuivere levensstijl.

PS2: Dit is geen receptenboek. Dit is een compleet programma!

PS3: Laat twijfel niet de overhand nemen. Zet je zelf bovenaan je prioriteitenlijstje.

Ik wens je een SUPERFORMIWELDIGE gezondheid toe.

xoxo

 

8 thoughts on “Detox

 1. Pingback: Wat heeft mijn detox me gebracht? - door Laura

 2. Pingback: Ontgiften is als een grote schoonmaak

 3. Pingback: Natuurlijk stralende huid…beyoutiful | Alles voor mama

 4. Pingback: Mijn detoxweek met colon hydro therapie

 5. Pingback: Marieke gaat schrijven voor Legally Raw

 6. Pingback: Granen - de nieuwe terroristen?

 7. Pingback: Slank en Gezond dagboek - week 2

 8. Pingback: Boerenkool salade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *