FAQ

Ik kreeg heel veel leuke reacties van deelnemers van het Detox voor Vrouwen programma. Ik kreeg ook een aantal vragen binnen waarvan het handig is om deze met jou te delen, mocht je dezelfde vraag hebben!

Kan ik het programma eender wanneer starten?

Het is zeker mogelijk het programma op jouw gekozen tijdstip te starten. Vanaf je aanmelding krijgt je toegang tot het programma en begin je ook het programma, dat kan elke dag zijn die je wilt. Zo kun je helemaal zelf bepalen wanneer je wilt starten!

*********

Is de cursus geheel online?

De cursus is inderdaad geheel online. Na afloop van de cursus krijg je al het materiaal in een handig e-book, dus zo heb je alles toch gemakkelijk bij de hand.

*********

Wat als ik een week niet bij mijn mail kan, kan ik dan wel alle cursuselementen zien in een overzicht?

Gedurende de cursus krijg je elke dag een mailtje met het bericht dat er een cursusonderdeel voor je klaar staat. Dan kun je inloggen op een website en daar het cursusonderdeel lezen. Als je een keertje niet bij je mail kunt, kun je altijd inloggen op de website en daar de cursusonderdelen teruglezen die je hebt gemist. Ze blijven er gewoon opstaan, dus je kunt altijd voorgaande onderdelen nog bekijken.

*********

Eten we alleen smoothies en sappen?

Neen. Alhoewel je ook kan detoxen met enkel groene smoothies, omvat dit programma ook detox maaltijden, zodat jij je detoxprogramma kan aanpakken zoals jij het wil. Het meest belangrijke is om zoveel mogelijk groenten binnen te krijgen en de inname van vet te verminderen.

*********

Kan je ook afvallen met het programma?

Dat kan zeker. Het kan zelfs zijn dat afvalstoffen je altijd tegen gehouden hebben om af te vallen. Hoeveel je zal afvallen, hangt van jouw lichaam af.

*********

Heb je speciaal keukengerief nodig?

Best is als je een BLENDER hebt. Een gewone staafmixer werkt ook. Maar eens je van groene smoothies begint te houden, is de blender een makkelijkere en snellere oplossing.

*********

Kan het zijn dat je niks afvalt?

Het is ongetwijfeld mogelijk dat je niet afvalt, wanneer je bijvoorbeeld al erg slank bent of wanneer je veel teveel snoep of gebak blijft eten.

*********

Krijg je dagmenu’s voorgeschreven?

Bij elk onderdeel van de detox zitten meerdere recepten. Je kan deze recepten combineren naar eigen wens, maar ik geef je ook enkele voorbeeldmenu’s. Je krijgt handvaten en tips om keuzes te kunnen maken wat je kunt eten.

*********

Waarom ontgiften?

Ons lichaam wordt belaagd met een heleboel gifstoffen, zowel in onze voeding als in onze omgeving. Voor iedereen is het een goed idee om minstens 1x per jaar een detoxkuur te volgen. Vele afvalstoffen kunnen je moe en futloos maken, kunnen je tegenhouden om gewicht te verliezen. Laat al de rommel los en wordt weer je mooie stralende zelf.

*********

Wat zit er precies allemaal bij het programma?

Het programma bevat het volgende:

  • 14 cursusdelen met informatie, tips en vele recepten. Detail over de cursusdelen vind je hier
  • Je krijgt toegang tot de besloten facebook groep waar je levenslang al je vragen rond ontgiften kan stellen. Je staat er vanaf nu nooit meer alleen voor.
  • 5 ebooks Detail over de ebooks vind je hier.

*********

Zijn de recepten gluten- en lactosevrij?

Bijna alle recepten zijn gluten- en lactosevrij. En ook vrij van geraffineerde suiker!

*********

Is dit programma enkel voor vrouwen?

Neen hoor, iedereen is gebaat met een detoxprogramma en een natuurlijke levensstijl. Ik heb wel een vrolijke en roze kijk op dingen maar ik daag alle mannen uit om daar doorheen te kijken.

*********

Waarom kiezen voor dit ontgiftingsprogramma?

Het korte antwoord : omdat het werkt!

Maar natuurlijk ook voor de speelse aanpak, de enthousiaste begeleiding, de vele theorie, de superlekkere recepten en de mooie resultaten.

Ik hanteer het principe : eens klant, altijd klant. Wanneer ik een update maak, krijg jij altijd de nieuwe versie gratis. Je kan dus levenslang elk jaar opnieuw een detoxkuur doen en altijd opnieuw gebruik maken van de begeleiding.

*********

Wil je graag van start gaan? MELD JE HIER AAN