Over mij

KATINKA PERSOONLIJK

Mijn bedoeling was nooit om de wereld te veranderen.  Eigenlijk wilde ik alleen mezelf redden. En zo begon de hele transformatie.

Ik ging op zoek, volgde opleidingen en cursussen, zocht het hele internet af, las honderden boeken en leerde en leerde.

Het belang van pure, gifvrije voeding werd alsmaar belangrijker en zo kwam ik terecht bij Raw Food.
De eenvoud sprak me onmiddellijk aan en ook het resultaat …

Nu leer ik anderen hoe pure, gifvrije voeding kan helpen om je vitaal, licht en gezond te voelen.
Ik ben LEGALLY RAW COACH en heb ondertussen meer dan 10 jaar ervaring in het coachen naar een gezonde levensstijl.

Mijn leven verandert vaak sneller dan de snelheid van het licht en ik blog dus regelmatig over persoonlijke nieuwtjes en de projecten waar ik mee bezig ben.  Om de laatste nieuwtjes te kennen, klik hier.

KATINKA PROFESSIONEEL

Ik ben hier om je te helpen.  Ik heb een analytische geest en weet dus complexe dingen naar makkelijke termen te vertalen. Het feit dat ik, misschien net als jij, een hele weg heb afgelegd vooraleer ik dit tot een levensstijl kon maken, helpt me om de obstakels te begrijpen en samen met jou op te lossen.  Ik weet wat het is om met die eeuwige snoeptrek om te gaan.  Gelukkig heb ik een manier gevonden om deze teniet te doen en ik kan ook jou dit leren.
Ik heb een enthousiaste en creatieve manier om oplossingen aan te bieden voor problemen waar we op gebied van gezondheid en verzorging mee te maken hebben.

Sinds april 2012 ben ik de oprichter en bezieler van het blog Legally Raw.

“Raw” staat voor vers, puur, onbewerkt, vol leven, zuiver, niet gekookte voeding.

“Legally” is met een knipoog naar Legally Blonde waarin ik veel van mezelf herken, zoals de lichtvoetige vrolijkheid, het geloven in het goede van de mensen en het onvermoeid doorzetten om een doel te bereiken.

Word lid van Katinka’s Legally Raw Facebook pagina en krijg zo alvast tonnen gratis informatie, recepten en wees als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes.

KATINKA OP YOUTUBE!

Voor demo’s van recepten en motivatiecoaching, maar ook getuigenissen van Legally Raw klanten, zie Katinka op YouTube ==> http://www.youtube.com/user/LegallyRaw

LEGALLY RAW IS MIJN PASSIE

Ik steek enorm veel tijd en energie in mijn blog om artikels en e-books te schrijven om je verder te helpen. Als mijn blog voor jou iets betekend heeft en je vindt het leuk om mij te ondersteunen, kijk dan eens op steun me.