Partnerprogramma

Ben jij ook met gezondheid bezig? Wil je anderen verder helpen naar een natuurlijke en pure levensstijl?

Op deze pagina vind je alle informatie over het Partnerprogramma van Legally Raw zodat je meteen aan de slag kan. Het enige wat je hoeft te doen is mensen naar mijn website te sturen en je ontvangt een percentage van elke verkoop.

Je hoeft hiervoor géén specifieke kennis van ondernemen of verkopen op het internet te hebben en het is ook niet noodzakelijk om als bedrijf geregistreerd te staan en een BTW of KVK nummer te hebben. Je kunt mijn producten namelijk ook als privé persoon promoten.

Het DreamTeam Partnerprogramma

Meld je aan voor het DreamTeam Partner Programma, het meest betalende affiliate programma in de gezondheidssector.

Weet je niet wat je kan doen om mijn producten te promoten? Geen probleem. Je staat er niet alleen voor want ik begeleid je graag met allerlei promotie tips! Na registratie bij het DreamTeam Partner Programma krijg je direct toegang tot de DreamTeam Toolbox.

Alles wat jij nodig hebt om mijn producten succesvol te promoten, staat voor je klaar : artikels, posts, tweets, mails, video’s, enz…

Geef hieronder je naam en emailadres op zodat jij geld kan gaan verdienen. Ik neem je privacy serieus. Je emailadres wordt enkel gebruikt om je op de hoogte te houden van nieuwe promoties.

Deze registratie is 100% gratis en vereist geen betaling.

Zo werkt het:

Eens je aangemeld bent, kan je een unieke link aanmaken. Die link ga je toevoegen aan blogs, facebook posts, tweets, mails, … Wanneer er iemand op jouw unieke link klikt dan gaat die bezoeker naar de aanmeldpagina voor het betreffende programma. Op dat moment wordt er door PayPro geregistreerd dat deze bezoeker via jouw promotielink is gekomen. Mocht de bezoeker het programma aanschaffen dan ontvang jij direct de betreffende commissie op je PayPro account welke je zelfs direct kunt opnemen!

Ook indirecte commissie!

Voor al mijn programma’s en e-books is een zogenaamde “indirecte commissie” ingesteld. Dat betekent dat je ook de aanbrengcommissie krijgt over een verkoop wanneer je een ander programma van me hebt gepromoot. Stel je promoot mijn Detox voor Vrouwen-programma op je website. Iemand klikt op je link en gaat naar mijn website. Diegene besluit echter niet mijn Detox voor Vrouwen-programma te kopen maar (na enige tijd surfen op mijn website) het Slank & Gezond 12 stappenplan aan te schaffen. Ook dan krijg je netjes jouw commissie uitbetaald.

Ontdek het geheim

Ik hou nog een leuk geheim achter de hand. Een geheim dat het voor jou extra gemakkelijk gaat maken om mijn producten te promoten. Benieuwd? Laat ik je alvast vertellen dat het enige wat ik wil is dat jij succesvol wordt, want dit betekent letterlijk dat we samen succesvol worden.

LET’S DO IT TOGETHER!

 

ps: Ben jij zelf coach, trainer of therapeut en wil je klanten vinden via het internet, neem dan een kijkje op www.power2bloom.be

3 gedachten over “Partnerprogramma

  1. Katinka Bericht auteur

   Een website is niet verplicht. Je moet natuurlijk wel een publiek hebben om mijn programma’s bij te promoten. Dit kan ook via sociale media of via flyers.

   Reageren
 1. Cynthia van Tongeren

  Hoi!
  Ik wil wel meedoen aan dit programma, maar kan dit niet vinden in Paypro als affiliate. Klopt dat? Bestaat het DreamTeam partner programma nog wel?
  Graag hoor ik van je!
  Groetjes van een grote fan van jouw manier van ondernemen!
  Cynthia

  Reageren

Geef een reactie

Or

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *