Redactie

Wil jij schrijven voor Legally Raw?

Legally Raw groeit! En daarom is er mogelijk plaats voor jou als gastblogger. Is natuurlijke en plantaardige voeding je passie? Verzorg jij je ook met natuurlijke producten?

En wil je dit graag met anderen delen?

Voor de verschillende rubrieken (raw food, rauwkost, meer groenten en fruit eten, ontgiften, natuurlijk huishouden, gezond afvallen, zelfvertrouwen, natuurlijke beautytips, motivatie & inspiratie) ben ik op zoek naar enthousiaste freelance redactrices.

Wil je graag een bijdrage leveren en wil je op zoek gaan naar producten en diensten die passen bij Legally Raw? Dan ben ik op zoek naar jou!

De voorwaarden voor een gastartikel zijn:

  • Minstens 300 woorden lang (spelling en grammatica gecheckt)
  • Indien bronnen en links vermeld worden, dan zijn deze non-profit en telkens up to date
  • Je levert één en liefst meerdere foto‘s aan, hetzij van jezelf, hetzij met rechten verkregen.
  • Je artikel moet uniek zijn, dus niet op je eigen blog of dat van een ander te vinden zijn.
  • Het promoten van artikelen of diensten wordt gezien als adverteren. Neem in dat geval contact op om te informeren naar de mogelijkheden.
  • Je levert minimum 1 artikel aan per maand en dit gedurende minstens 1 jaar lang. Je vindt dit misschien erg streng en dit is ook zo. Maar een goede band opbouwen met mijn lezers vind ik het allerbelangrijkste. Aan eendagsvliegen heeft niemand iets op de lange termijn. En een natuurlijke en gezonde levensstijl, daar zoek ik een lange termijn publiek voor en dus ook lange termijn gastbloggers.

[gravityform id=”1″ name=”Contact” title=”false” description=”false” ajax=”true”]

Dit zijn de gastbloggers bij Legally Raw

ps: Ben jij zelf coach, trainer of therapeut en wil je klanten vinden via het internet, neem dan een kijkje op www.power2bloom.be